Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Дружина Олександра Усіка передала привіт самозваному "голові Криму" Аксьонову: Відчуваю, горить у тебе вже одне місце дуже сильно

Дружина Олександра Усіка передала привіт самозваному
Фото: instagram.com\usykkate1

Катерина Усик, дружина чемпіона світу у надважкій вазі Олександра Усіка, відреагувала на те, що окупаційна влада Криму вирішила позбавити її чоловіка нагороди «За вірність обов'язку». Відео Катерина розмістила 6 квітня у своїх Інстаграм-сторіс.

- Хочу передати привіт Аксьонову, не знаю, як його звуть, Сергію Валерійовичу, на мою думку. (самопроголошений прем'єр-міністр тимчасової російської окупаційної влади Криму – прим. авт). Коротше, біжи Лола, біжи, бо відчуваю – горить у тебе вже одне місце дуже сильно. Якщо ти навіть про нас згадав, то вже зовсім погано. Як можна забрати те, чого не дав? Все буде Україна. Крим теж був і буде, – сказала дружина боксера.

Аксьонов напередодні заявив про те, що всіх кримчан, які підтримали Україну у війні з Російською Федерацією, позбавлять усіх нагород та регалій. Олександр Усік народився та виріс у Сімферополі, а у 2012 році отримав звання "Почесний житель Сімферополя". Сам боксер заяву Аксьонова ніяк не прокоментував.

Раніше дружина Олександра Усіка показала наслідки візиту російських окупантів до їхнього дому.