Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
25 квiтня
Завантажити ще

Лідер "Шахтаря" приєднався до "Динамо"

Лідер
Фото: Павло ДАЦЬКОВСЬКИЙ.

Півзахисник донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко прибув до київського "Динамо" в Румунії. 32-річний гравець збірної України тренуватиметься з першою командою "біло-синіх". Про це 4 квітня повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Наразі "біло-сині" готуються до серії товариських матчів з європейськими клубами, які проходитимуть під гаслами "Матч за Світ! Зупинимо Війну!" Метою проведення цих поєдинків є інформування міжнародної спільноти про війну в Україні та збирання коштів для підтримки українців, які постраждали від вторгнення російських окупантів.

Зазначається, що Степаненко не братиме участі у цих матчах, а лише підтримуватиме форму у тренувальному процесі разом із гравцями "Динамо".

Тарас Степаненко тренується із

Тарас Степаненко тренується із

- Наш клуб не ділить футболістів на своїх та чужих, особливо зараз, у скрутні часи страшної війни в нашій країні. Інтереси національної збірної завжди мали велике значення для нашого клубу, тому "Динамо" із задоволенням прийняло Тараса у своє розташування та допомагатиме йому підтримувати форму, - йдеться у заяві столичного клубу.

32-річний півзахисник Тарас Степаненко восени продовжив контракт із гірниками та може грати за «оранжево-чорних» до 30 червня 2024 року. Степаненко входить до топ-6 футболістів в історії клубу за кількістю поєдинків. Тарас виступає у складі «гірників» із 2010 року. Разом із командою він завоював 22 трофеї – 8 чемпіонств, 7 Кубків та 7 Суперкубків України.

Раніше повідомлялося, що бразильські зірки "Шахтаря", Тете та Вінісіус Тобіас, перейшли відповідно до "Ліону" та "Реалу". Чи повернуться вони до складу гірників, залежить від перспектив відродження чемпіонату УПЛ, а вони в умовах воєнних дій поки що дуже туманні.