Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
15 квiтня
Завантажити ще

Еліна Світоліна вирішила взяти паузу у кар'єрі: Організм уже не витримує

Еліна Світоліна вирішила взяти паузу у кар'єрі: Організм уже не витримує
Фото: facebook.com\Еліна Світоліна

Українська тенісистка Еліна Світоліна припиняє участь у турнірах через прогресуючу травму спини, від якої в режимі змагань тенісистці не вдається відновитися. Про це перша ракетка країни оголосила 29 березня на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Це були вкрай важкі для мене кілька місяців не лише морально, але й фізично. Досить довго я боролася зі спиною. Біль не давав мені підготуватися до турнірів у кращому вигляді, - зізналася Світоліна.

Еліна написала і про те, що з нестерпним болем у серці спостерігає за тим, що відбувається в рідній Україні. Те, з якою мужністю та відвагою український народ захищає свою країну, за визнанням спортсменки, дало їй потужний імпульс продовжувати боротися на корті.

"Наразі мій організм уже не витримує, і мені потрібно відпочити. Тому з сумом повідомляю, що сумуватиму за Fed Cup та кількома улюбленими турнірами в Європі. Але я впевнена - скоро побачимось! Дякую всім за підтримку у цей складний період", – подякувала українська тенісистка.

Цього сезону у Еліни триває спад. Світоліна зіграла 13 матчів, лише у п'яти з яких здобула перемоги. У підсумку перша ракетка України відкотилася на 20-е місце у рейтингу WTA.