Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Усік почав підготовку до реваншу з Джошуа: Так я більше допоможу країні, ніж бігатиму з автоматом по Києву

Усік почав підготовку до реваншу з Джошуа: Так я більше допоможу країні, ніж бігатиму з автоматом по Києву
Фото: instagram.com/usykaa

Український боксер Олександр Усік пояснив, чому вирішив піти з лав територіальної оборони. Спортсмен розпочав підготовку до бой-реваншу з британцем Ентоні Джошуа та впевнений, що зможе зробити більше для країни. Про це він повідомив у своєму Інстаграмі.

- Я вирішив розпочати підготовку на матч-реванш з Ентоні Джошуа. Таким чином я більше і краще допоможу своїй країні, ніж я стоятиму в теробороні і бігатиму з автоматом Києвом, - заявив Усік.

Як зазначив боксер, дуже багато знайомих йому вже дзвонили з цього приводу та висловили підтримку Усіку у рішенні змінити місце у лавах тероборони на підготовку до довгоочікуваного бою з британцем.

Чемпіон світу за версіями WBA, IBF, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр Усик з перших днів вторгнення Росії в Україну був у лавах тероборони Києва. Напередодні міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт повідомив, що боксер отримав спеціальний дозвіл від керівництва країни на виїзд з України, щоб розпочати підготовку до реванш-матчу з британським боксером Ентоні Джошуа. Попередньо відомо, що бій заплановано на червень.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Usyk. КІТ. Aleksandr (@usykaa)