Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Ярмоленко забив гол, розплакався і розповів про Україну: Щодня у моїй країні російська армія вбиває українців

Ярмоленко забив гол, розплакався і розповів про Україну: Щодня у моїй країні російська армія вбиває українців
Фото: instagram.com/westham

Український футболіст Андрій Ярмоленко у матчі "Вест Хема" вдруге у 2022 році та вперше після початку російської окупації на території України зіграв у 29-му турі АПЛ. Девід Мойес залишив його на лаві запасних у матчі проти «Астон Вілли», проте вже на 52-й хвилині кинув у бій – і українець не підвів. Про це 13 березня повідомляє Sky Sports.

Вже через 18 хвилин Ярмоленко отримав передачу в центрі штрафного майданчика від Бенрахма і другим торканням гарним ударом відкрив рахунок у матчі. У підсумку його команда святкувала перемогу 2:1. Варто зазначити, що свій останній гол у АПЛ, який Ярмоленко забив 26 липня 2020 року, був у ворота "Астон Вілли".

Андрій дуже емоційно відсвяткував гол – став навколішки, піднявши руки вгору і заплакав.

- Для мене це було дуже емоційно, бо ви знаєте ситуацію у моїй країні. Мені дуже важко у цей момент думати про футбол, бо щодня у моїй країні російська армія вбиває українців. Це було так емоційно. Я не знаю що сказати.

Я просто хочу подякувати своїм одноклубникам, які підтримують мене весь час, кожен день. Дякую вболівальникам «Вест Хема», які підтримують Україну та український народ. Також хочу подякувати британцям, ми відчуваємо вашу підтримку.

Фото: instagram.com/westham

Фото: instagram.com/westham

Я ще не готовий на 100 відсотків, тому що за останні кілька тижнів я тренувався, можливо, три-чотири рази. З 26 лютого я чотири дні відпочивав, тому що для мене було неможливо тренуватися, я просто думав про свою сім'ю та своїх близьких. Я просто намагаюся віддавати все на поле, – сказав Ярмоленко.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від West Ham United (@westham)

Раніше Андрій Ярмоленко записав відео, в якому звернувся до знайомих російських футболістів не мовчати на тему вторгнення РФ до України, а "показати яйця у реальному житті".

Також ми писали про те, що УАФ відлучила від футболу Анатолія Тимощука та відібрала у нього усі спортивні титули та звання. А матчі АПЛ тепер не показують у Росії – це вимога Ліги.