Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Учасниця Олімпіади Анастасія Меркушина взяла в руки автомат і поїхала захищати Україну

Учасниця Олімпіади Анастасія Меркушина взяла в руки автомат і поїхала захищати Україну
Фото: dpsu.gov.ua

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина вступила до лав прикордонників та стала на захист нашої держави, на яку напали російські окупанти. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

- Сьогодні багато відомих та публічних осіб залишили свою звичну діяльність і стали на захист Вітчизни. У стрій прикордонників стала відома біатлоністка Анастасія Меркушина, в активі якої звання чемпіонки світу та Європи серед юніорів та участь у двох Олімпіадах, – зазначено у повідомленні.

Сама Меркушина заявила, що з гордістю носить звання старшого лейтенанта Держприкордонслужби і готова захищати рідну країну від ворога.

– На міжнародних змаганнях на мою честь неодноразово піднімався прапор України. Настав час захищати його і змінити біатлонну гвинтівку на автомат. Зараз увесь світ розфарбований у жовто-блакитні кольори. Наш прапор став символом свободи та незалежності. Україна тепер межа між миром та війною. А я гордо ношу звання старшого лейтенанта Державної прикордонної служби України. Слава Україні, – сказала спортсменка.

27-річна Анастасія Меркушина – українська біатлоністка, учасниця Кубка світу у складі збірної України. Чемпіонка світу та триразова чемпіонка Європи серед юніорів, чотириразова чемпіонка світу серед юніорів із літнього біатлону, неодноразовий призер юніорських змагань.


Новини по темі: Анастасія Меркушина