Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Олександр Усік звернувся до росіян та Путіна: зупиніть цю війну!

Олександр Усік звернувся до росіян та Путіна: зупиніть цю війну!
Фото: instagram.com/usykaa.

Український спортсмен Олександр Усік записав звернення до росіян президенту РФ Володимиру Путіну, в якому закликав припинити військову агресію щодо України.

- Якщо ми вважаємо один одного за братів, православних, не відпускайте своїх військових, своїх дітей до нашої країни. Не воюйте з нами, – сказав боксер.

Він також окремо звернувся до путіна із закликом зупинити війну проти України та сісти за стіл переговорів.

- Ще хочу звернутися до президента Російської Федерації Володимира Путіна. Ви можете зупинити цю війну. Не ставте нам жодних умов, просто сядьте за стіл переговорів. Просто поговоріть, все має зупинитись, – зазначив він.

Олександр Усік також нагадав росіянам, що українці перебувають на своїй території та третій день обороняються від військової агресії з боку Росії.

- Наші діти, наші мами, наші бабусі, наші люди ховаються у підвалах. Ми у своїй країні, ми не можемо інакше. Ми захищаємось. Зупиніть це. Зупиніть цю війну, - сказав він.

До речі, раніше із закликами зупинити військовий наступ Росії раніше також закликали українські селебріті. Деякі з них також звернулися до Миколи Басова та Тіни Канделакі, який відкрито підтримав агресію Росії у бік України.