Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
24 квiтня
Завантажити ще

Ліга чемпіонів. "Ліверпуль" перемагає "Інтер", а "Баварія" спіткнулася на "Зальцбурзі"

Ліга чемпіонів.
Фото: UEFA.com

Темна конячка 1/8 фіналу Ліги чемпіонів австрійський "Зальцбург" ледь не обіграв переможця ЛЧ-2019/20 "Баварію" у першому матчі плей-офф.

Минулого сезону "німецька машина" відвантажила австрійцям 6 голів у груповому раунді, а сьогодні лише дивом врятувалася завдяки м'ячу Кінгслі Комана на останній хвилині основного часу. "Червоні бики", як називають "Зальцбург", видали два різні тайми, але в кожному з них їм вдавалося гідно стримувати Лєвандовскі та компанію.

Перемога лише в останній момент вислизнула від австрійської команди (1:1). Навряд чи "Ред Булл" дасть бій і на "Альянц Арені", але австрійська команда нерви "Баварії" вже добре потріпала.

В іншій парі "Інтер" не вважався фаворитом у протистоянні з "Ліверпулем". І справа не в тому, що "нерадзуррі" вийшли до плей-офф Ліги чемпіонів уперше за десять років, просто "Ліверпуль" у неймовірній формі.

У першій половині "Інтер" стримав тиск англійців і сам був близький до голу, але Чалханоглу влучив у перекладину. Після перерви тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп освіжив атаку, і Роберто Фірміно відкрив рахунок у матчі після кутового. На голі бразильця неприємності "Інтера" не скінчилися. Слідом відзначився Салах, який оформив остаточний рахунок 2:0 на користь "Ліверпуля". "Мерсисайдці" зробили чудовий крок на шляху до чвертьфіналу.