Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Українська фристайлістка силою думки прогнала коронавірус

Українська фристайлістка силою думки прогнала коронавірус
Фото: Photo by Cameron Spencer/Getty Images

У збірної України з фрістайлу вже після прильоту до Пекіна почалися проблеми з коронавірусом.

Про це заявила єдина серед українських фрістайлістків Ольга Полюк, яка стартувала в особистій першості.

- Ми прилетіли цілком здорові, і тут усе почалося. На другий день у мене [тест] показав сумнівно позитивний, потім показав, що точно коронавірус. Але одного разу я "силою думки" вигнала його, і потім уже все було гаразд. Але здоров'я, імунітет трохи сіли. У мене був легкий перебіг хвороби, але він таки був.

Як почалися випадки один за одним, коли всі поспіль отримували позитивні тести, у нас був чесний ступор: і спортсмени, і тренери. Ми взагалі не знали, як це може бути. Я дивилася, що дехто пишуть: "А просто ходять без маски!" Тут ти не можеш нікуди вийти без маски! Ти виходиш із готелю до їдальні – вулицею йдеш у масці. У нас уже трохи параноя була: приходиш у їдальню – дезінфікуєш руки, одягаєш рукавички, одягаєш маску, йдеш набираєш їжу. Я не знаю, як це сталося. Ми робили все, що могли, щоб не заразитись, але так сталося, - передає Чемпіон слова Полюк.

Ольга Полюк посіла в акробатиці 22 місце. Перше місце у змаганнях взяла Сю Ментао, другою стала білоруська спортсменка Ганна Гуськова.

Новини по темі: олімпіада-2022 Пекін