26 вересня
Завантажити ще

Камінь у город Ф'юрі: Усик жартома заявив, що цигани "викрали" у нього останній пояс, якого бракує, але це ненадовго

Камінь у город Ф'юрі: Усик жартома заявив, що цигани
Фото: instagram.com\lomusofficial

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO та IBO Олександр Усик (19-0, 13 КО) відреагував на прибуття в Україну одного з його трофеїв - пояса WBA, який десь "гуляв" і лише тепер перебуває в руках власника. Відео "знайомства" в поясі Усік розмістив в Інстаграм 14 лютого.

- Малий, ласкаво просимо додому. Я відвезу тебе додому, ти познайомишся зі своїми братами, які на тебе довго чекають. Єдиний наш брат десь ходить... Цигани його захопили, але ми його визволимо, - сказав Усік, який зібрав три з чотирьох основних (за версіями різних боксерських організацій) трофею.

У вересні 2021 року український боксер Олександр Усік переміг британця Ентоні Джошуа і став володарем чотирьох чемпіонських поясів у суперважкій вазі. Поєдинок відбувся у Лондоні на стадіоні футбольного клубу "Тоттенхем".

Єдиний титул у надважкому дивізіоні, який не належить українцю, WBC, знаходиться у Тайсона Ф'юрі на прізвисько Циганський король. Англієць зневажливо відгукується про Усіка навіть після його перемоги над Джошуа, загрожуючи декласувати і відправити назад до напівважкого дивізіону. Але на заклики вийти проти українця у ринг відповідати не поспішає, розуміючи рівень Олександра.

Раніше повідомлялося, що Олександр Усік дебютував як професійний футболіст. А ще він хоче стати крутим психологом.