Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
16 квiтня
Завантажити ще

Ігор Суркіс розповів, що його об'єднує із Рінатом Ахметовим

Ігор Суркіс розповів, що його об'єднує із Рінатом Ахметовим
Фото: Динамо Київ від Шуріка

Президент київського " Динамо " розповів про стосунки із президентом "Шахтаря" Рінатом Ахметовим.

- Я з Рінатом Леонідовичем у дуже добрих стосунках. Я навіть сказав би, що в дружніх. Єдиний спір, який між нами відбувається — добре свиснув суддя чи погано. Різні у нас моменти були у житті. Ми і сварилися, і через пресу... Але є одна гарна фраза: сварилися за одну хвилину, а мирилися за одну секунду.

І він правильно каже, що гроші на останньому місці, а футбол – у серці, у душі. Ми з ним це переживаємо, це проходить крізь нас. Ми любимо футбол. Ми залишилися, бо маємо величезну любов до футболу. І більше, ніж до грошей та решти. Так само це стосується мого брата і тих людей, які мене оточують у клубі та роблять усе можливе, щоб київське «Динамо» ставало кращим, - розповів Суркіс ютуб-каналу Бомбардир.

Президент "біло-синіх" також повідав, що трансфер Миколенка облагодили за два дні.

- Я розпочав переговори з «Евертоном» і ми за два дні про все домовилися. Мене влаштувала трансферна сума, Миколенко полетів до Англії, пройшов медогляд. У нього два дні залишалася віза, ми швидко все організували. "Евертон" надіслав за ними чартер. Толік Вовк, який відповідає за трансфери, Миколенко та Шаблій полетіли. Миколенко все подивився, переговорив з Бенітесом і прийняв остаточне рішення. Було підписано контракт, в якому було обговорено, що оголосять про нього 1 січня. Він прилетів, 1-го числа поставив остаточний підпис. Так Миколенко опинився у «Евертоні».

Щодо всіх футболістів, за якими приходить пропозиція, я повідомляю гравців. Але тільки в тому випадку, якщо пропозиція влаштовує три сторони – гравця, клуб, який купує та клуб, який продає.

 

Новини по темі: Ігор Суркіс Ринат Ахметов