Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
19 квiтня
Завантажити ще

ЗМІ: Шевченко очолить збірну Польщі, якщо домовиться з "Дженоа" - контракт, виявляється, не розірвано

ЗМІ: Шевченко очолить збірну Польщі, якщо домовиться з
Фото: facebook.com \genoaCFCofficial

Польський футбольний союз та український тренер Андрій Шевченко погодили усі умови контракту, Шева погодився очолити збірну Польщі. Про це повідомляє телеграм-канал vZbirna із посиланням на власні джерела.

Українець отримуватиме зарплату в розмірі 2,5 млн. євро на рік. Частину коштів виплачуватиме Польська футбольна спілка, решту – спонсори. Разом із Шевченком до збірної Польщі, якщо призначення відбудеться, піде його штаб – Андреа Малдера та Мауро Тассотті. За інформацією польських ЗМІ, ще одним асистентом може стати Єжи Дудек, зірковий воротар збірної Польщі та Ліверпуля.

Заковика в тому, що Шевченко, як з'ясувалося, продовжує залишатися на контракті із генуезьким клубом. Він усунений від роботи з командою, але не звільнений. Тому для переїзду до Польщі українському фахівцю потрібно узгодити нюанси розірвання контракту із «Дженоа». Керівництво клубу не хоче виплачувати велику недодержку, і станом на сьогодні планується, що українець отримуватиме зарплату (2.3 млн євро на рік), поки сам не розірве контракт, розрахований до літа 2024 року.

Раніше повідомлялося, що нового головного тренера збірної Польщі буде представлено 31 січня. Андрій Шевченко – головний кандидат на цю посаду.

24 березня збірна Польщі гратиме стиковий матч у відборі на ЧС-2022 проти Росії.

Раніше у збірній Польщі спростовували інтерес до Андрія Шевченка, наголосивши, що національну команду очолить місцевий фахівець.