Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Футболіст Олег Данченко вперше відреагував на загибель дружини у ДТП через дев'ять днів

Футболіст Олег Данченко вперше відреагував на загибель дружини у ДТП через дев'ять днів
Фото: instagram.com/94danchenko

На дев'ятий день після трагічної загибелі дружини у ДТП футболіст луганської "Зорі" Олег Данченко опублікував повідомлення у соцмережах, у якому висловив скорботу та вшанував її пам'ять.

Спортсмен розмістив фото загиблої дружини Вікторії у сторіс на своїй сторінці у соцмережі "Інстаграм". Данченко доповнив пост трьома смайлами з серцем та руками, складеними у молитві, не додавши більше жодного слова.

Повідомлення футболіста у сторіс поки що є його єдиним публічним коментарем після трагічної загибелі дружини.

Вікторія Данченко, 27-річна дружина українського футболіста Олега Данченка, трагічно загинула в ДТП 14 січня. У Малиновському районі Одеси жінка не впоралася з керуванням та врізалася в KIA, після чого влетіла в евакуатор, а потім і у відбійник траси. Цього ж дня трохи раніше луганська "Зоря" повідомила про підписання контракту із 27-річним захисником на правах оренди.

Новий клуб Данченка вирушив на перші збори до Туреччини без нього – захисник приєднається до команди пізніше. Тим часом гравці АЕК, де раніше виступав українець і де, як і раніше, володіють правами на нього, присвятили недільну перемогу над «Атромітосом» Олегу Данченку, а також Нікосу Короміласу, Іліасу Атмацидісу. Коромілас недавно втратив батька, у Атмацидіса померла мати, а у Данченка загинула дружина в ДТП.