Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Біатлоністка Дар'я Блашко: "Склалася незрозуміла ситуація із проходженням на Олімпіаду"

Біатлоністка Дар'я Блашко:
Фото: Biathlon.com.ua

Одна з найкращих українських біатлоністок поки що не гарантувала собі місце в олімпійській команді, передає "Спортарена".

Головний тренер жіночої команди Урош Велепець заявив, що остаточний склад національної команди буде затверджено після завершення етапу в Антхольці, що здивувало Дар'ю Блашко.

- Спочатку було оголошено, що я начебто проходжу. Тепер склалася незрозуміла ситуація, ніхто нічого не каже. Сподіваюся, мої результати у сезоні сказали за себе. Відбір, мабуть, мали закінчити в Рупольдингу, але було ухвалено рішення затягнути далі до Антхольця. Ми не планували бігти у Антхольці перегони. Якщо потрібна естафета - звичайно, без варіантів. Решту перегонів планували пропускати.

Мій тренер спілкувався з Велепцом, і вони домовилися, що я індивідуальну гонку не стартую. Щодо естафети — розумію, що рішення буде ухвалено після індивідуальних перегонів. А далі подивимося, – розповіла біатлоністка.

Жіночі індивідуальні перегони в Антхольці відбудуться сьогодні і стартують о 15:15 за київським часом.

Блашко у парі з Артемом Тищенком принесли збірній України єдину медаль у сезоні – бронзу в одиночному міксті на етапі в Оберхофі.

На етапі у Хохфільцені Блашко у складі збірної України посіла п'яте місце у естафеті. Найкращим індивідуальним результатом сезону для українки на Кубку світу залишається 20-е місце в пасьюті в Ансі.

Олімпійські Ігри у Пекіні стартують 4 лютого. Змагання з біатлону розпочнуться 5 лютого.

 

 

 

 

Новини по темі: Олімпіада біатлон