Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
28 березня
Завантажити ще

Джокович залишив Австралію напередодні старту Australian Open

Джокович залишив Австралію напередодні старту Australian Open
Фото: instagram.com/djokernole/

Першу ракетку світу Новака Джоковича вже депортували з Австралії, оскільки влада відмовила йому у видачі візи через відсутність вакцинації від коронавірусу. Про це повідомляє " CNN ".

- Джоковича під охороною поліції доставили до аеропорту Мельбурна, звідки він залишив Австралію, вилетівши до Дубаї рейсом Emirates Airlines, - зазначає американський телеканал.

Як зазначено у повідомленні, Джокович заявив, що розчарований рішенням суду, який відхилив апеляційну скаргу тенісиста на відміну його візи.

- Мені незручно, що останніми тижнями вся увага була зосереджена на мені, і я сподіваюся, що тепер ми всі можемо зосередитися на грі та турнірі, які я люблю. Я хотів би побажати гравцям, офіційним особам турніру, персоналу, волонтерам та вболівальникам всього найкращого на турнірі, - сказав спортсмен.

Сербський тенісист Новак Джокович мав брати участь у Відкритому чемпіонаті Австралії, що стартує 17 січня. На початку січня йому анулювали візу, оскільки країна не дозволить в'їзд нещепленим громадянам. 10 січня суд це рішення скасував, а Джокович продовжив підготовку до чемпіонату.

14 січня міністр імміграції Алекс Хоук повторно анулював візу тенісистові, назвавши причинами – медичні підстави та «інтереси належного порядку». Джокович подав скаргу до суду, який відхилив його клопотання.