Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Світоліна розповіла про найбільший успіх у кар'єрі

Світоліна розповіла про найбільший успіх у кар'єрі
Фото: Olympics.com

Перша ракетка України Еліна Світоліна зазначила, що бронзова медаль Олімпійських ігор-2020 у Токіо для неї найвидатніший успіх.

- Найбільший успіх у тенісі на даний момент – медаль на Олімпійських іграх. Тому що є багато перемог, титулів, які я виграла як самостійний гравець. Але все ж таки це Олімпіада. Хоча у тенісі вона трохи по-іншому значиться, ніж у інших видах спорту. Коли ти присутній там, то бачиш, скільки сил інші спортсмени вкладають і як готуються до Олімпійських ігор. Коли туди приїжджаєш, то починаєш сприймати це змагання, в якому потрібно віддати всі сили та лягти кістьми, щоб здобути медаль для своєї країни, – розповіла Світоліна програмі "В гостях у Гордона".

Еліна також згадала і попередні Ігри у Ріо-де-Жанейро.

- Було неймовірно брати участь у Олімпіаді в Ріо та обіграти Серену Уільямс, хоча так і не вдалося здобути медаль. А виступ у Токіо – дуже знаковий для моєї кар'єри. Чи могла взяти золото? Це питання я часто собі ставлю. Коли програла у півфіналі, то було дуже прикро. Ціль була — золото. Розуміла, що можу цього досягти. Ті суперники, які залишилися, — вони реальні, я могла їх обіграти. Після програшу було дуже сумно, плакала. Цілий день в мене була істерика, бо дуже хотіла вийти у фінал. Але бронзова медаль, яку я принесла собі й країні, — вона багато що для мене означає.

У поєдинку за третє місце у Токіо-2020 Світоліна перемогла Олену Рибакину із Казахстану. Українка програла перший сет 1:6, але виграла дві наступні партії – 7:6, 6:4.

Новини по темі: теніс Еліна Світоліна