Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
30 квiтня
Завантажити ще

Харківський "Рулав Одд" знявся з чемпіонату України з хокею

Харківський
Фото: UHL.ua

Хокейний клуб "Рулав Одд" оголосив про зняття команди з чемпіонату Української хокейної ліги, повідомляє Спортарена.

"Рулав Одд" видав заяву, в якій повідомив, що припиняє виступи у чемпіонаті, а всі гравці команди отримають статус вільних агентів.

– Шановні наші вболівальники! Друзі! На офіційному сайті ФГУ сьогодні з'явилася інформація про те, ХК «Рулав Одд» далі продовжить виступ під назвою «Харківські Берсерки». Ми глибоко стурбовані таким розвитком подій і вважаємо зобов'язаними повідомити Вас про позицію клубу.

Після того, як з чемпіонату УХЛ вийшли найсильніші клуби, ми як професійна команда втратили мотивацію брати участь у такому чемпіонаті. 3 січня 2022 року, ми офіційно повідомили ФХУ та УХЛ, що клуб прийняв остаточне рішення припинити виступи цього сезону. Усі гравці стають вільними агентами та просимо анулювати наш результат у турнірній таблиці. Ми залишаємо за собою право продовжити виступи у майбутньому після врегулювання ситуації в українському хокеї», - йдеться у заяві клубу.

За підсумками 18 турів харківська команда посідала третє місце у таблиці Української хокейної ліги. 11 січня "Рулав Одд" мав зіграти з Кременчуком.

Тепер в УХЛ залишилося лише чотири клуби – Сокіл, Кременчук, Дніпро та БСФК.