Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
27 квiтня
Завантажити ще

Новака Джоковича не депортують з Австралії щонайменше до 10 січня, у нього ще залишився шанс потрапити на Australian Open

Новака Джоковича не депортують з Австралії щонайменше до 10 січня, у нього ще залишився шанс потрапити на Australian Open
Фото: instagram.com/djokernole

Першу ракетку світу Новака Джоковича не буде депортовано з Австралії мінімум до понеділка. Подану апеляцію перенесли на 10 січня. Про це у своєму твіттері повідомила журналістка ABC News Стефані Ферр'є.

- Слухання справи Джоковича відкладено до 10-ї ранку понеділка. Практично жодних наказів поки що не віддано, бо вони не були готові до суду. Але схоже, що буде тимчасове рішення, яке заборонить його висилку з Австралії, - написала вона.

За словами журналістки, адвокат сербського тенісиста висловив сподівання, що суд винесе рішення до початку турніру Australian Open. Проте суддя заявив, що "в цьому суді йде нескінченний каскад звернень".

Australian Open пройде 17-30 січня у Мельбурні. 4 січня Новак Джокович, який не каже, чи вакцинувався від коронавірусу, заявив в інстаграмі, що отримав особливий дозвіл від організаторів. 5 січня ЗМІ повідомили, що в аеропорту Джоковичу анулювали візу, оскільки він не надав доказів подвійної вакцинації чи медичного звільнення від неї. Тенісист подав апеляцію до Федерального окружного та сімейного суду. Наразі він тимчасово живе в готелі Park Hotel у Мельбурні.

За даними ЗМІ, Джокович висловлювався проти обов'язкових щеплень. Тенісист мінімум один раз перехворів на коронавірус - у червні 2020 року.

Новини по темі: Новак Джокович