Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
26 квiтня
Завантажити ще

Форвард збірної України захворів на коронавірус

Форвард збірної України захворів на коронавірус
Фото: instagram.com\benficafc

Форвард Бенфіки та збірної України Роман Яремчук склав позитивний тест на COVID-19. Про це 5 січня повідомляє видання Record. Згідно з інформацією, отриманою журналістами з джерел у клубі, разом із Яремчуком на самоізоляцію вирушили ще три футболісти "Бенфіки" - Піцці, Неманя Радонич та Мілі Свілар. Офіційно клуб інформацію не підтверджував.

Українець вперше захворів на коронавірус ще в листопаді 2020 року, коли на клубному рівні грав за бельгійський "Гент". Крім того, футболіст склав позитивний тест у серпні 2020-го, але взятий для контролю повторний результат виявився негативним.

Наразі невідомо, коли Яремчук зможе повернутися на поле. Наступний матч у чемпіонаті Португалії "Бенфіка" проведе 9 січня проти "Пасуш де Феррейра". Роман Яремчук у першому сезоні після переходу в "Бенфіку" відіграв 25 матчів, у яких забив сім голів (зокрема у ворота " Динамо " у Лізі чемпіонів) та віддав п'ять результативних передач.

Раніше британські журналісти повідомляли, що ще один гравець української збірної, півзахисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко також захворів на коронавірус. Ні футболіст, ні клуб цю інформацію не коментували, але у матчі проти "Арсеналу" 1 січня Зіна не брав участі.

Водночас, стало відомо, що екс-тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко отримав результат ковід-тесту, і він виявився негативним. Наставник "Дженоа" зможе керувати командою 6 січня на матчі проти "Сассуоло". Про це повідомив сайт інформованого футбольного журналістаДжанлукі Ді Марціо. Шевченко склав позитивний тест 28 грудня. За цей час матчів у "Дженоа" не було.