Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Мессі вилікувався від коронавірусу, а Шевченко чекає на результати тесту

Мессі вилікувався від коронавірусу, а Шевченко чекає на результати тесту
Фото: uaf.ua \Павло Кубанов

Нападник «ПСЖ» Ліонель Мессі вилікувався від коронавірусу. Аргентинець, як повідомляє RMC Sport, склав негативний тест у вівторок, 5 січня. Після цього Мессі із сім'єю вилетів з Аргентини до Франції. Очікується, що сьогодні-завтра 34-річний гравець відновить тренування.

Водночас, головний тренер «Дженоа» Андрій Шевченко має намір повернутися до роботи з командою найближчими днями, але поки що не знає результатів свого останнього тесту. Як повідомляє ресурс Il Secolo XIX, українець, який захворів наприкінці грудня, зараз очікує на результат тесту на ковід. Якщо він буде негативним, то коуч чартером вирушить до Італії, щоб бути на лавці команди у грі Серії А проти «Сассуоло» 6 січня.

У разі позитивного результату керуватиме «Дженоа» помічник Шевченка Мауро Тассотті, який зараз працює з командою.

- Звичайно, ми мали деякі труднощі через відсутність Шевченка на тренуваннях. Були деякі проблеми із полями, довелося тренуватися на синтетиці. Андрій стежив за всім щодня. Шевченко все ще на ізоляції. З нетерпінням чекаємо на зустріч з ним. Я почуваюся вже впевненіше, але хотів би, щоб Андрій був з нами на лаві під час матчу. Це потрібно йому та команді. Якщо цього не станеться – готовий взяти на себе відповідальність за керівництво командою, щоб вони відчували всю мою підтримку, – заявив Тассотті.

Про коронавірус у Шевченка стало відомо 28 грудня, у Мессі – 2 січня.