Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Український боксер Вихрист здобув скандальну перемогу: п'ять нокдаунів за два раунди

Український боксер Вихрист здобув скандальну перемогу: п'ять нокдаунів за два раунди

Український боксер-суперважкоатлет Віктор Вихрист здобув дострокову перемогу над грузинцем Яго Кіладзе. Поєдинок проходив у Голлівуді, штат Флорида, і видався знаменною подією – 5 нокдаунів та два раунди. Про це повідомляє

Віктор Вихрист активно розпочав перший раунд і вже через 30 секунд після початку бою відправив Кіладзе у нокдаун. Після цього український спортсмен контролював хід поєдинку, але нарвався на потужний контрудар і опинився в нокдауні вже сам. Вихристу вдалося відновитися і не дати супернику добити себе – перший раунд українець завершив, відправивши вдруге відправити Кіладзе на канвас.

Другий раунд розпочався також безкомпромісно, як і перший. Український боксер пропустив найважчий удар у голову і сам виявився вдруге в нокдауні, після чого Віктору було непросто піднятися на ноги, але це він зробив. Кіладзе кинувся добивати українця, але той не тільки встояв, але й сам зумів відправити грузина в третій нокдаун у поєдинку.

Грузинський спортсмен піднявся після 3 нокдаунів у бою на рахунок «вісім». Боєць впевнено виконав команду рефері зробити крок уперед, проте суддя вирішив зупинити поєдинок достроково у другому раунді після трьох нокдаунів у одного зі спортсменів, що стало приводом для скандалу у цьому бою. Що ж до Віктора Вихриста - йому присудили перемогу технічним нокаутом.

Новини по темі: Спортсмени Бокс