Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
4 травня
Завантажити ще

Іранський форвард Аллах'яр зворушливо попрощався з Україною: Прощавай, "Зоря", мужики

Іранський форвард Аллах'яр зворушливо попрощався з Україною: Прощавай,
Фото: Павло ДАЦЬКОВСЬКИЙ.

Усі спроби луганської "Зорі" залишити у себе забивного іранського форварда Аллах'яра Сайядманеша не мали успіху. Уболівальники луганчан навіть оголосили збирання коштів, щоб викупити контракт футболіста у "Фенербахче" - але грошей явно не вистачило. Крім того, луганський клуб веде переговори з "Фенербахче" для продовження перебування гравця в команді на півроку, але переговори також не мали успіху.

"Завжди важко прощатися з тими, кого любиш. Але після прекрасних 1,5 року із командою та неймовірними фанатами можу лише сказати, що «Зоря» назавжди залишиться в моєму серці. Я ніколи не забуду ці приголомшливі часи та спогади, які були у цьому періоді.

Хочу подякувати всім партнерам по команді, тренерам та персоналу за все, що вони зробили, як допомогли мені стати сильнішим як особистості та футболісту. Прощавай, «Зоря», мужики", – написав іранець.

Аллах'яр Сайядманеш виступав за «Зорю» в оренді, термін який закінчується в це міжсезоння. На прощання він забив гол у ворота "Динамо", який коштував киянам лідерства. Всього іранець забив 11 голів та 7 асистів за 34 гри в УПЛ.