Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
24 квiтня
Завантажити ще

Двічі увійти в те саме море. Григорчук очолив "Чорноморець"

Двічі увійти в те саме море. Григорчук очолив
Фото: chernomorets.odessa.ua

Одеський "Чорноморець" оголосив про призначення Романа Григорчука головним тренером команди. Угода розрахована на 3 роки. Про це 30 грудня повідомляє офіційний сайт одеського клубу.

- Я дуже радий поверненню в дорогий для мене „Чорноморець“, до прекрасної Одеси та до улюблених, неймовірних уболівальників. У нас попереду багато роботи на зборах, але я вже з нетерпінням чекаю на поновлення сезону та на перший матч на домашньому стадіоні.

А поки що хочу привітати всю велику родину «Чорноморця» з наступаючим Новим роком, побажати міцного здоров'я та благополуччя. Разом з новим тренерським штабом робитимемо все, щоб наступного року вболівальники команди мали більше позитивних емоцій, – поділився Григорчук після підписання контракту.

Останнім місцем роботи Романа Григорчука був солігорський "Шахтар", який він залишив у липні цього року. До цього тренер уже працював у «Чорноморці» з 2010-го до 2014 року.

У свою чергу Юрій Мороз, який працював з червня 2021 року на посаді головного тренера «Чорноморця», залишає клуб. Також завершили свою роботу в команді «моряків» асистенти киянина – Андрій Анненков, Сергій Дем'янець та Сергій Шматоваленко. ФК «Чорноморець» подякував спеціалістам за співпрацю та професійне ставлення до дорученої справи, побажавши тренерам успішного продовження кар'єри в інших клубах.

Всі півроку, доки біля керма "Чорноморця" були вихідці з київського "Динамо", цей факт викликав гнів одеських ультрас. Фанати були незадоволені і численним десантом із орендованих у "динамівців" футболістів.