Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
23 квiтня
Завантажити ще

У Москві побили олімпійського чемпіона з фігурного катання Дмитра Соловйова

У Москві побили олімпійського чемпіона з фігурного катання Дмитра Соловйова
Фото: Володимир Веленгурін/kp.ru.

У Москві з тяжкою травмою голови госпіталізували російського фігуриста Дмитра Соловйова. Олімпійського чемпіона Сочі-2014 побили у центрі російської столиці. Про це повідомляє Матч ТВ із посиланням на дворазову чемпіонку Європи з керлінгу Анну Сидорову.

За словами Сидорової, у ніч на 21 грудня на них напали троє невідомих. Соловйов заступився за Сидорову та її подругу, його побили ногами. Анна викликала поліцію, порушників затримали на місці побиття. Спортсмен потрапив до нейрохірургічного відділення Боткінської лікарні.

- Зараз їду до Боткінської лікарні, бо коли його забрали, не було ні речей, нічого. Я поки що особисто не розмовляла з лікарем, тільки дзвонила в диспетчерську і в ординаторську, але подробиць ніяких не говорили. З того, що сказали: стан середньої тяжкості та тяжка травма голови. Госпіталізація була потрібна, - поділилася спортсменка.

Конфлікт почався, коли подруга Ганни на виході з караоке попросила запальничку у трьох хлопців. Почався скандал. Дмитро тим часом був усередині закладу. Спортсмен вийшов надвір і закликав хлопців не спілкуватися з дівчатами брутально. У відповідь один із хлопців його штовхнув.

– Діма впав спиною назад, вдарився об двері закладу, ця компанія налетіла на нього. Ми з дівчатами почали їх рознімати. Вийшло, що я та ще дві дівчини рознімали хлопців. Точніше Діма просто лежав, коли його били ногами. Це була не бійка, можна сказати, а напад з їхнього боку. Вони дівчат не чіпали, а він потрапив під руку, – поділилася Сидорова.

Бузова та Навка прокоментували інцидент

За даними kp.ru, Соловйов слабкий, але вже прийшов до тями. Лікарі обстежують фігуриста, щоб встановити точний діагноз. У новорічні свята Дмитро мав виступити у льодовому шоу білоруської та російської фігуристки Тетяни Навки.

- Діма у тяжкому стані, у лікарні, - заявила Навка. - У нього струс мозку, внутрішні тяжкі ушкодження. Слава богу, він живий, але ці покидьки мають бути покарані повною мірою. Він захищав свою дружину, справжній чоловік. Мене просто трясе від сказу. Як це можливо? Як каже дружина Дмитра, один із цих негідників займається бойовим видом спорту. Його треба взагалі всього позбавити.

З 2020 року Соловйов бере участь у російському телешоу на Першому каналі "Льодовиковий період". У рамках шоу спортсмен виходив на лід зі співачкою Ольгою Бузовою та телеведучою Ксенією Бородіною.

- Я в повному шоці від того, що трапилося! Вже написала Дімі, зараз найголовніше – це його здоров'я. Я на зв'язку з його командою, і, якщо знадобиться найменша допомога, я зроблю все можливе та неможливе для нього. Я знаю, що Діма – справжній чоловік, він виявив себе як справжній захисник коханої дівчини. Діма – гордість країни, людина, яка відстоювала честь Росії на світовій арені. Мені розповіли, що його по-звірячому били аж троє хлопців. Мої молитви зараз із Дімою та його сім'єю, - прокоментувала Бузова.

ДОВІДКА

Володимир Соловйов виступає у танцях на льоду в парі з Катериною Бобровою. Фігуристи стали чемпіонами Олімпійських ігор у 2014 році в Сочі у командних змаганнях. На Іграх 2018 стали срібними призерами. Соловйов є бронзовим призером чемпіонату світу-2013.

Ганна Сидорова двічі здобувала золото на чемпіонаті Європи, чотири рази ставала бронзовим призером чемпіонату світу.

Новини по темі: фігурне катання побиття