Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
25 квiтня
Завантажити ще

Олександру та Владі Зінченку з Євою в Англії допомагає няня з Естонії

Олександру та Владі Зінченку з Євою в Англії допомагає няня з Естонії
Фото: instagram.com/v.lada_sedan/

З донькою Євою футболісту Олександру Зінченку та його дружині Владі допомагає няня з Естонії. Про свою помічницю в Англії спортивна журналістка розповіла провідній " Світському житті " Каті Осадчій.

- Є няня, тому що у нас немає родичів, друзів досвідчених, які б могли нам допомогти з дитиною в Англії. Ми скористалися послугами няні, вона сама з Естонії, але добре знає англійську мову, має стаж роботи в Лондоні в британських сім'ях 12 років, ми їй дуже задоволені, - повідомила Влада.

Поява первістка в США, а не в Британії ведуча пояснила тим, що пара хотіла поєднати відпочинок та підстрахуватися на випадок раптових пологів.

- У нас не було можливості поїхати у відпустку в Емірати, на море, бо я могла народити будь-якої миті. Ми вирішили поїхати до США, щоб я могла там народити, і там було море та клімат гарний. Ми одним ударом двох зайців убили. Так сталося, що я народила на три тижні раніше, – повідомила дружина футболіста.

На честь народження доньки Олександр подарував Владі кольє із діамантами. Дівчина запевнила, що дбайливо ставиться до коштовностей і чекає особливого приводу вдягнути його вперше.

Гравець «Манчестер Сіті» та збірної України Олександр Зінченко вперше став батьком 1 серпня 2021 року. Хресними Єви стали футболіст Микола Матвієнко та дружина гравця Романа Яремчука Крістіна.

Новини по темі: Олександр Зінченко