Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
4 травня
Завантажити ще

Влада Седан привітала Зінченка з гарною датою: Залишайся таким же впертим і нестерпним!

Влада Седан привітала Зінченка з гарною датою: Залишайся таким же впертим і нестерпним!
Фото: Instagram.com\zinchenko_96

Український футболіст "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко 15 грудня відзначає 25-річчя. Слідів свята в соцмережах самого футболіста поки що немає, а ось дружина, телеведуча Влада Седан, вже привітала коханого у своєму інстаграмі.

- З Днем Народження, mister Zi! Залишайся таким же характерним, упертим і іноді навіть нестерпним. У житті та роботі тобі це допомагає, а вдома з тобою впораємось! А якщо серйозно, я дуже пишаюся, що маю такого прекрасного чоловіка та тата для нашої донечки. Наш вічний двигун і мотиватор, будь завжди нам здоровий і нехай здійснюється вже та сама твоя мрія,

Влада привітала іменинника фотографією, де вони вдвох лежать на дивані. Вона додала, що на цьому фото "Євуся ще у животі".

- З твоїм днем, чемпіоне, - підсумувала дружина Зінченка.

Влада Седан привітала Олександра Зінченка. Фото: instagram.com\v.lada_sedan

Влада Седан привітала Олександра Зінченка. Фото: instagram.com\v.lada_sedan

Олександр Зінченко – вихованець донецького "Шахтаря". Пограв за російську "Уфу", грає за "Манчестер Сіті" з 2016 року. Іменинник провів 48 матчів у футболці збірної України, у яких забив 8 голів.

Зінченко 3 рази ставав чемпіоном Англії, одного разу вигравав Кубок Англії, чотири рази ставав володарем Кубка Ліги, двічі – Суперкубка.

Раніше повідомлялося, що Олександр Зінченко з донькою дивився, як Влада Седан веде урочистий захід, присвячений 30-річчю УАФ, і навіть вступив під час нього в соцмережах у заочний обмін жартами із Володимиром Зеленським.