Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
26 квiтня
Завантажити ще

Учасникам Олімпійських ігор у Пекіні дозволять користуватися забороненими у Китаї соцмережами

Учасникам Олімпійських ігор у Пекіні дозволять користуватися забороненими у Китаї соцмережами
Фото: GMT Спортивні ганчірки

В Оргкомітеті зимових Олімпійських ігор у Пекіні повідомили, що на час проведення змагань розблокують доступ до заборонених у Китаї соцмереж. Користуватись ними зможуть усі акредитовані учасники Олімпіади. Про це пише ТАРС, посилаючись на Міжнародний олімпійський комітет.

"Відповідно до зобов'язань, які за контрактом взяло на себе місто-організатор, оргкомітет зимових Олімпійських ігор у Пекіні надасть усередині замкнутої системи відкритий інтернет-сервіс усім акредитованим учасникам на ключових олімпійських об'єктах, а також у готелях, де Wi-Fi буде доступний усім акредитованим учасникам, які зможуть підключитися до інтернету за допомогою своїх пристроїв", - йдеться у заяві.

Також доступ до відкритого інтернет-сервісу можна буде отримати за допомогою сім-карток, які оргкомітет надасть учасникам у відповідності до тарифного плану. Повідомляється, що ця функція буде здійснюватися будь-де в межах районів Пекіна та Чжанцзякоу.

Олімпійські ігри відбудуться у Пекіні з 4 по 20 лютого 2022 року.

На території Китаю заблокований доступ до популярних соцмереж та месенджерів, таких як WhatsApp, Telegram, Tumblr, Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter, а також до пошукової системи Google. Натомість у КНР використовують власні соцмережі та месенджери, серед них Weibo та WeChat.

Новини по темі: олімпіада-2022