Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Мірча Луческу потролив "Шахтар"

Мірча Луческу потролив
Фото: facebook.com/fcdynamoua

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу дав оцінку футбольному року, що минає.

- «Шахтар» сильно посилив свій склад, клуб купив якісних дорогих гравців, і зараз рівень «Шахтаря» та «Динамо» зрівнявся. І такі суддівські помилки можуть вирішити долю чемпіонства. Ми втратили 4 очки саме через такі суддівські помилки.

Я вважаю, що при контакті з Сидорчуком у штрафному майданчику «Зорі» був чистий пенальті. Не розумію логіки, як призначають пенальті. У нашій грі з «Ворсклою» Степанюк прокинув м'яч і просто шукав контакт, встромився у ногу Сидорчука. У наші ворота поставили пенальті. А сьогодні був явний фол – жодних свистків. Я цього не можу пояснити.

Кожен може думати по своєму, але минулого сезону коли взимку ми закінчували рік матчем із «Колосом», судив той самий арбітр, що й сьогодні. Ми зіграли 2:2 за  безлічі суддівських помилок. Цього року ситуація повторилася. Я маю враховувати кожну дрібницю, кожну деталь, тому що я професіонал. Тому я про це говорю зараз.

Добре, що підтягнулися «Дніпро-1» та «Зоря», що вони беруть участь у боротьбі за чемпіонство. Але не хотілося б, щоб на цю боротьбу впливали арбітри. Дуже важко буде потім відновити цю різницю за очками. Суддівські помилки не повинні впливати на турнірну ситуацію. Оскільки ми зараз рівні з «Шахтарем», хочеться, щоб усе вирішувалося на полі, – передає Трибуна слова Луческу.

Київське "Динамо" завершило футбольний рік нічиєю із "Зорею" (1:1) і на два очки поступається "Шахтарю" у турнірній таблиці.

Новини по темі: Шахтар Динамо Київ