Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Кличко розкритикував Ломаченка за вихід на святкування без прапора України та процитував Вікіпедію

Кличко розкритикував Ломаченка за вихід на святкування без прапора України та процитував Вікіпедію
Фото: instagram.com/lomachenkovasiliy/

Екс-чемпіона світу з боксу у надважкій вазі Володимира Кличка обурив вихід Василя Ломаченка, який став Інтерконтинетальним чемпіоном Всесвітньої боксерської організації, з прапором свого рідного міста Білгород-Дністровського. Кличко у своєму Твіттері нагадав боксеру, що зазвичай переможці використовують національний прапор.

Натомість Ломаченко вийшов із жовто-червоним прапором свого рідного міста Білгород-Дністровського.

Кличко процитував визначення з Вікіпедії, згідно з яким патріотизм чи національна гордість – це почуття любові, відданості, прихильності до батьківщини.

– Василь Ломаченко переміг, вітаю, але чи представляв він свою країну, не використовуючи її прапор? Якого біса (WTF – ред.), - написав Кличко.

Він також процитував визначення із сайту Вікіпедії, в якому патріотизм чи національна гордість описується як "почуття любові, відданості, прихильності до батьківщини", а також "спільної єдності між людьми".

Бій Василя Ломаченка із 34-річним ганським боксером Річардом Коммі пройшов у ніч на 12 грудня у Нью-Йорку. Ломаченко виграв за одностайним рішенням суддів. Після бою Василь Ломаченко укутався у прапор рідного міста Білгород-Дністровського. Раніше спортсмен виходив у ринг із прапором України, або ж без прапора взагалі.