Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
19 квiтня
Завантажити ще

Мер Білгород-Дністровського подякував Ломаченку за те, що святкував перемогу з прапором рідного міста

Мер Білгород-Дністровського подякував Ломаченку за те, що святкував перемогу з прапором рідного міста
Фото: instagram.com/lomus_official

Мер Білгород-Дністровського подякував Василю Ломаченку за те, що він вийшов на ринг із прапором рідного міста. Вчинок 33-річного українського боксера Віталій Громадян прокоментував у Фейсбуці.

- Одразу після оголошення результатів Василь узяв прапор рідного міста Білгород-Дністровського, і саме з цим прапором він відсвяткував свою перемогу. Пишаємося видатним акерманським боксером і безмежно вдячні Василю Ломаченку за те, що свою перемогу він святкує разом зі своїм рідним Білгородом-Дністровським, - написав він на своїй сторінці.

Бій Василя Ломаченка проти 34-річного ганського бексера Річарда Коммі пройшов у ніч проти 12 грудня у Нью-Йорку. Ломаченко виграв за одностайним рішенням суддів. Він здобув 16 перемогу в кар'єрі і став Інтерконтинетальним чемпіоном Всесвітньої боксерської організації (WBO). Після бою Василь Ломаченко укутався у прапор рідного міста Білгород-Дністровського.

Як зазначив сайт xsport.ua, незважаючи на те, що Ломаченко відомий як патріот свого міста, раніше він не виходив у ринг із його прапором. Боксер був із прапором України, або ж без прапора взагалі.