Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Усік потролив Тайсона Ф'юрі, який намагався загрожувати йому на відео: У мене три пояси, у нього - один

Усік потролив Тайсона Ф'юрі, який намагався загрожувати йому на відео: У мене три пояси, у нього - один
Фото: Instagram.com\LomUS

Український боксер Василь Ломаченко приїхав до Нью-Йорка, де вранці 12 грудня проведе другий поєдинок цього року з ганцем Річардом Коммі (30-3-0). До групи підтримки Ломи, за традицією, увійшов Олександр Усік (а перед боєм українського супертяжа з Ентоні Джошуа було навпаки – куми один одного не кидають).

Обидва українські боксери (та й Коммі - теж) у хорошому настрої, особливо Усік, якому завтра не битися. Однак потенційний майбутній суперник – мова про Тайсона Ф'юрі – не дає йому остаточно розслабитися – передав "привіт" по відео. Про це 11 грудня інформує інстаграм-аккаунт LomUs.

У Мережі з'явився ролик, як Ф'юрі зв'язався з Усіком з відеозв'язку. Тайсон сказав: "Передайте Олександру, що я йду".

Після цього в українця спитали, що він думає про британця. Олександр чудовою і зрозумілою англійською відповів, що взагалі не думає про Тайсона.

Хоча Усік у своєму стилі злукавив: про Ф'юрі він насправді думає. Але при цьому свої шанси у бою з ним явно ставить вище.

- У мене є 3 пояси, у Тайсона Фьюрі - 1, - відповів Олександр пізніше на запитання одного з журналістів.

- То може ви поб'єтеся з ним і у тебе буде чотири пояси? – уточнили у чемпіона.

- Так, - сказав Усік.

Крім того, Усік висловився про Річарда Коммі, який у ніч на 12 грудня має поєдинок проти Василя Ломаченка. До боксера з Гани український супертяж ставиться доброзичливо.

- Дуже веселий парубок, багато посміхається. Мені подобається, що він дуже дружелюбно і шанобливо ставиться до мого брата. Це викликає до нього повагу як до бійця. Просто решта базікань, але це їхня справа. Ми не можемо їх засуджувати, нехай їх засудять кулаки, вважає Вусік.

Бій Ломаченко - Коммі: що треба знати

Річарду Коммі 34 роки і він на рік старший за Ломаченко. За свою кар'єру провів 33 поєдинки - 30 перемог (27 нокаутом) та 3 поразки. Останній програш був проти Лопеса у 2019 році. Для Коммі це був другий захист чемпіонського поясу за версією IBF, але вже в другому раунді був нокаутований американцем.

На церемонії зважування перед поєдинком обидва боксери показали ідентичну вагу 60,9 кг. При цьому жодних скандалів між бійцями не було. Навпаки, кожен із них досить шанобливо висловлювався про суперника, а під час дуелі поглядів боксери дивилися один на одного зі щирими посмішками.

- Річард Коммі володіє великою міццю, розмахом рук, досвідом. Для мене це цікавий виклик, і я знаю, що фанам сподобається майбутній бій. Я на 100 відсотків здоровий і готовий до суботнього вечора, – заявив Ломаченко. - Я знаю його слабкість, але не можу їх називати. Він вищий за мене і розуміє бокс.

Коммі також похвалив українця, але сподівається, що цей бій дозволить йому знову повернутись на боксерський Олімп.

- У нього в пасиві дві поразки, але він дуже технічний боєць. Я в будь-якому разі відчуваю, що маю все для перемоги. Він програвав двічі, я програвав тричі. У рингу все може статися. Це мій шанс усе виправити, все зрівняти, – сказав ганець.

Бій для обох бійців буде не найприбутковішим. Українець гарантовано заробить 750 тисяч доларів, а Комі – 250 тисяч. Також боксери отримають частку продажу трансляції. Старт вечора боксу в Нью-Йорку - о 4-й ранку по Києву. Проте головний бій між Ломаченком та Коммі розпочнеться о 6:00.