Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Зінченко відповів Зеленському на жарт про свою дружину

Зінченко відповів Зеленському на жарт про свою дружину
Фото: instagram.com/zinchenko_96.

Футболіст збірної України Олександр Зінченко прокоментував жарт президента Володимира Зеленського на адресу спортивної журналістки Влади Седан. Дружина Зінченка увечері 9 грудня провела захід у Києві з нагоди 30-річчя Української Асоціації футболу. Коли Зеленський вийшов на сцену, провідник Влади сказав, що Зінченко просив дружину "без фотки з президентом не повертатися". Зеленський не втратив нагоди для жарту.

– Є шанс не повертатися! - Заявив президент.

Зеленський зазначив, що це "наслідки старої професії", натякаючи на своє минуле у студії "Квартал 95". У результаті президент зробив селфі із ведучими.

Зінченко виклав в Інстаграм відео, де дивиться цей момент на планшеті та сміється, примовляючи "ні-ні-ні". У кадр потрапив пес Луї, з яким футболіст дивився відео.

- Луї просив передати, що йому цей жарт не сподобався. Поверніть дружину додому! - Прокоментував ролик Зінченко.

У посту футболіст відзначив Інстаграм-сторінки Володимира Зеленського та своєї дружини Влади. Як повідомляла КП в Україні, Зінченко дивився ролик не лише з Луї, а й із донькою Євою, яка з'явилася на світ 1 серпня 2021 року. Користувачів соціальних мереж зворушив кадр із реакцією Єви, яка побачила маму на сцені.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Alex Zinchenko (@zinchenko_96)