Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
30 квiтня
Завантажити ще

Ліга конференцій: "Зоря" наостанок підклала свиню норвежцям

Ліга конференцій:
Фото: facebook.com/FCZoryaЛуганськ

Луганська " Зоря " провела свій останній поєдинок 9 грудня у Лізі конференцій та єврокубках загалом цього сезону. Луганчани зіграли внічию з "Буде-Глімтом" - 1:1 та допомогли італійській "Ромі", відправивши норвежців на друге місце у групі С.

Однак повноцінної сатисфакції за першу приголомшливу поразку (адже ніхто не знав тоді, що норвежці "вистрілять" і будуть фаворитами групи) в першому турі 1:3 не відбулося. І хоча обидва голи у запорізькому поєдинку забили господарі, один із них виявився автоголом, тому – не перемога, а лише нічия. На 18-й хвилині Єгор Назарина влучним ударом зі штрафного відкрив рахунок у матчі. А на 68-й хвилині Віталій Вернидуб зрізав м'яч у свої ворота та встановив остаточний рахунок.

Не можна сказати, що гості не награли на гол – м'ячем вони володіли, наприклад, дві третини ігрового часу, тоді як вихованці Скрипника – лише третину. Але без допомоги провідного захисника луганчан розпечатати ворота "Зорі" не змогли і на другий гол так і не спромоглися. Перемога дозволила б норвежцям красиво фінішувати першими, а так - "Зоря" з 7 очками завершила єврокубковий сезон на 3-му місці у групі, "Буде-Глімт" має 12 очок і на 1 пункт відстає від "Роми". Команда Моурінью в останньому турі перемогла софійський ЦСКА 3:2. Треба констатувати, що группа вийшла ненудною, але ще більше українських уболівальників розвеселив би результат у вигляді другого місця. Але нажаль.

"Зоря" слідом за " Динамо " та "Шахтарем" завершила виступи в єврокубках після групового етапу. Навесні Україна не буде представлена у жодному з турнірів.