Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
28 березня
Завантажити ще

Дружина голкіпера "Шахтаря" Юлія П'ятова порівняла життя у Києві та Донецьку

Дружина голкіпера
Фото: Jetsetter.ua

Юлія П'ятова, дружина голкіпера «Шахтаря» та збірної України Андрія П'ятова, розповіла про те, як довго приходила до тями після переїзду до Києва.

- Перший рік мені було дуже важко, я не сприймала Київ взагалі. Мені він не подобався, я дивилася на нього зовсім іншими очима. Нас тут не любили. Як любити, коли тебе не люблять? Мені було важко, бо я була відірвана. Коли твоє життя вже організоване (спортзал, тут у тебе магазин), а тебе виривають із цього звичного життя, ти залишаєшся одна з двома дітьми та одним новонародженим (без няні, без допомоги, у чужому місті та чужій квартирі) – я розгублена була рік. Потім зібралася та іншими очима подивилася на Київ. Наразі я закохана в це місто, – розповіла П'ятова в інтерв'ю Ютуб-каналу "КраСавіна".

П'ятова також порівняла ритм життя у Києві та Донецьку.

– Усі донецькі зрозуміють мене після фрази «Понаїхали». Бачать, що донецькі номери - "А, ну зрозуміло, їздити не вміє". Не знаю, чому було таке упереджене ставлення до нас. Це так прикро, бо багато хто приїхав і привіз щось нове до Києва. Донецькі відкрили багато салонів, ресторанів. Багато талантів переїхало. Чого ви, місця вам мало? Всім вистачить, всі хороші та добрі. Зрозуміло, що завжди важко сприймати чужинців. Менталітет у Донецьку трохи інший, ніж у Києві, бо життя у столиці швидше, енергійніше. А в Донецьку повільне.

Але люди до всього звикають. Мені здається, що нині ми всі дружно живемо, ніхто нікого не ображає, - підсумувала Юлія.