Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
18 квiтня
Завантажити ще

Кріштіану Роналду не з'явився на церемонії вручення "Золотого м'яча" і звинуватив організаторів у брехні

Кріштіану Роналду не з'явився на церемонії вручення
Фото: Instagram.com\crisiano

Португальський форвард англійського "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду пояснив свою відсутність на церемонії вручення "Золотого м'яча-2021". Зазвичай лихословлять, що Кріш не приїжджає на церемонії, де трофей дістанеться не йому (так говорили 2 роки тому, коли інсайдери заздалегідь знали, що приз йде до Мессі, тож португалець вирішив не псувати собі нерви), але 2021-го, за словами Кріштіану, причина у іншому.

Судячи з усього, Роналду не прибув на церемонію вручення через головного редактора видання France Football (цей журнал - засновник "Золотого м'яча") Паскаля Ферре, якого футболіст звинуватив у брехні. Про це Кріштіану розповів на своїй сторінці в Інстаграмі.

"Підсумки сьогодні пояснюють причину заяв, зроблених Паскалем Ферре минулого тижня. За його словами, я зізнався йому у тому, що головна мета моєї кар'єри – обійти Ліонеля Мессі за кількістю "Золотих м'ячів". Паскаль Ферре збрехав. Він використовував моє ім'я, щоб збільшити власну впізнаваність і зробити більш помітним журнал, на який він працює. Неприйнятно, що людина, яка відповідає за вручення такої престижної нагороди, може брехати таким чином. Це абсолютна неповага до людини, яка завжди поважала France Football та премію "Золотий м'яч". Сьогодні він збрехав знову, виправдавши мою відсутність на церемонії якимось карантином, для існування якого немає причин", - обурився Кріштіану.

Португальський форвард зазначив, що головна мета його кар'єри – вигравати національні та міжнародні титули у клубах, за які він виступає, та у збірній. Головна мета кар'єри – бути гарним прикладом для тих, хто є чи хоче стати професійним футболістом.

"Головна мета моєї кар'єри – вписати своє ім'я в історію світового футболу золотими літерами. Я завжди хочу привітати тих, хто перемагає, адже спортивний дух та чесна гра керують моєю кар'єрою від самого початку, і я роблю це, бо я ніколи нікому не протистою. Я хочу перемагати для себе та для клубу, за який граю. Я перемагаю для себе і тих, хто мене любить. Я не виграю, щоб когось обігнати. Закінчу тим, що скажу, що вже сконцентрований на наступній грі «Манчестер Юнайтед» і на всьому, що ми разом із партнерами по команді та вболівальниками можемо досягти цього сезону. А решта? А решта – це зайве", - написав Роналду.

29 листопада на церемонії у Парижі свій сьомий "Золотий м'яч" отримав Лео Мессі, випередивши Роберта Левандовські, який став другим. Багато хто, зокрема сам Мессі, переконані, що нагороду мав отримати саме форвард "Баварії". Кріштіану за результатами голосування зайняв лише шосте місце, і у нього, як і раніше, п'ять "Золотих м'ячів" у кар'єрі. Окрім Роналду на церемонію не приїхав і Карім Бензема (4-е місце), який нещодавно засуджений умовно у "справі Вальбуена".