Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Зірковий норвезький біатлоніст відморозив статевий орган на першому етапі Кубка світу

Зірковий норвезький біатлоніст відморозив статевий орган на першому етапі Кубка світу
Фото: Євроспорт

Триразовий чемпіон світу з Норвегії Ветле Шостад Крістіансен на стартовому етапі Кубка світу в шведському Естерсунді пережив не найприємніший епізод своєї кар'єри

У першій же гонці сезону він став лише 17-м в індивідуальній гонці, де допустив три промахи на заключній стрільбі.

"Вчора я був дуже пригнічений. Було розчарування, бо я відчував, що непогано все контролював, а причина невдачі в тому, що не зумів нормально одягнутися та підготуватися до морозної погоди.

Сьогодні я вжив запобіжних заходів і біг практично із шкарпеткою на причинному місці, тому що вчора воно, так би мовити, було досить синім, коли я дістався фінішу. Не знаю, безплідний я тепер чи ні.

А ще я використав трюк Стурли та засунув грілки під пахви. Спрацювало дуже добре. Було класно відчувати пальці на руках", – передає "Трибуна" слова Крістіансена.

Українські біатлоністи невдало провели стартовий етап. Ніхто з жінок не витримав надскладний зв'язок з індивідуальними перегонами та спринтом, які тривали без дня відпочинку. Джима з 22-ї позиції впала на 50-ту. А Валентина Семеренко після 17-го місця в індивідуалці стала 99-ю у спринті.

Чоловіча команда виступила в Естерсунді знекровленим складом. Через COVID-19 етап пропустили Пріма, Тищенко, Ткаленко і Лесюк. Здоровими залишилися Підручний, Цимбал та Дудченко. До трійки з основи приєдналися Денис Насико та Андрій Доценко.

Найкращий результат показав Антон Дудченко, який посів 24-е місце в індивідуальній гонці.

Новини по темі: біатлон Валя Семеренко