Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

"Дніпро-1" забив найшвидший гол чемпіонату, розгромив "Ворсклу" та вийшов на третє місце

Фото: Павло ДАЦКОВСЬКИЙ.

З несподіваним результатом закінчилася гра у Дніпрі, де зустрічалися основні претенденти на 3-е місце чемпіонату УПЛ - " Дніпро-1 " та "Ворскла"..у команд перед особистою зустріччю було по 31 очку, вони ділили 3-4 місце, і поєдинок очікувався завзятим, рівним. Натомість фінальний свисток зафіксував досить несподіваний рахунок – 5:1 на користь господарів.

Вже на 11-й секунді Гуцуляк відкрив рахунок - дніпряни почали з центру і другим пасом відправили м'яч до штрафного майданчика гостей, де форвард обдурив захисника і розмочив Різника. "Дніпро-1" записав на свій рахунок найшвидший гол сезону, а полтавці були збентежені.

Однак швидко розвинути успіх господарі не змогли, наступного гола довелося чекати на 50 ігрових хвилин. На 52 та 54 хвилинах дублем відзначився Довбик. міг би і хет-триком, але на 49-й форвард Дніпра-1 не забив пенальті - пробив неохайно, і Різник легко справився. Але Артем швидко реабілітувався: спочатку головою замкнув у кут подачу Дубінчака. А розгромним рахунок став, коли дніпряни покарали Різника, що загрався. Партнери під пресингом незручно віддали м'яч у голкіперу до лицьової лінії, а той, замість просто вибити, спробував обіграти двох дніпрян у своєму штрафному майданчику. Ті миттєво відібрали м'яч і одразу забили.

Потім Пихаленок і знову Гуцуляк довели рахунок до 5:0. Гості змогли забити лише гол престижу – на 84-й Кравчук скористався помилкою у захисті «Дніпра-1», що розслабився, і розмочив рахунок.

Артем Довбик із 12-ма м'ячами очолив гонку бомбардирів (у найближчого переслідувача Циганкова - 10). Дніпряни вийшли на суто третє місце, відірвавшись на 3 очки від полтавців. Наблизитися до них на відстань в один бал після цього туру може лише «Зоря», яка зіграє в понеділок з «Олександрією».