Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

"Бенфіка" не програла "Барселоні". "Динамо" достроково завершує євросезон

Фото: UEFA.com

У матчі п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів каталонська "Барселона" на "Камп Ноу" розписала світову з Лісабонською "Бенфікою". Цей результат не дозволить "Динамо" продовжитиме боротьбу в єврокубках.

Перемога у цьому матчі виводила "Барселону" безпосередньо у плей-офф Ліги чемпіонів, а також зберігала надію київському "Динамо" на продовження боротьби у Лізі Європи. Проте свої питання "синьо-гранатові" вирішити не змогли і тепер уже залежить не лише від себе.

Іспанська команда, як і раніше, випереджає португальців на 2 очки, але це означає, що навіть нічиєї в Мюнхені буде мало, а перемогти «Баварію» з такою грою буде практично неможливо.

Матч пройшов за рівної гри. Гості приїхали не відбувати номер і навіть забили, але м'яч перед взяттям воріт перетнув лицьову лінію поля, тому гол не зарахували. Аналогічно, і гол, забитий «Барселоною», було скасовано, але вже через офсайд. Найреальніший момент у компенсований час упустив нападник "Бенфіки" Харіс Сеферович, який промазав порожніми воротами.

Проте, лісабонці можуть бути задоволені своїм візитом на «Камп Ноу». Вони точно продовжать боротьбу в Лізі Європи, але при цьому, якщо обіграють "Динамо", мають добрі шанси на друге місце.

 

Новини по темі: бенфіка Барселона