Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Луческу незадоволений суддівством у матчі з "Баварією:" На Буяльському було пенальті

Луческу незадоволений суддівством у матчі з
Фото: Павло ДАЦКОВСЬКИЙ.

Тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував матч проти " Баварії " (1:2), після якого кияни втратили шанси на продовження участі у єврокубках. Румунський фахівець нарік, що і цього разу, як раніше у поєдинку в Мюнхені та у грі з "Барселоною", арбітри помилялися на користь сильного.

- Я відкинув пропущені в мюнхенському матчі голи ("Динамо" в гостях програло 0:5) і взяв усе хороше від нашої гри - в організації оборони, у плані виходу в контратаки, і показав усе це під час підготовки до сьогоднішнього матчу. Сьогодні ми діяли краще, ніж у Мюнхені, грали добре.

На Буяльському був пенальті: якби його призначили і ми відкрили б рахунок, то картина на полі стала б напевно іншою. Але загалом сьогодні ми зіграли набагато впевненіше та сміливіше, ніж у Мюнхені. Гранди завжди мають особливе ставлення з боку суддів, вони їх захищають. Сьогодні ми вкотре переконалися. Ми не заслуговували сьогодні на поразку, – сказав Луческу.

Містер прокоментував і перший динамівський гол, забитий Гармашем у цьому розіграші Ліги чемпіонів.

– Цей гол міг прийти і раніше – у двох матчах із «Барселоною» або у зустрічі з «Бенфікою». Але, на жаль, не вийшло. У цих матчах була рівна гра. Ми могли досягти і більшого. А гра у Мюнхені була програна після того злощасного пенальті, який нас дестабілізував. У сьогоднішньому матчі я просив хлопців зіграти з такою самовіддачею та впевненістю, щоб вони могли піти з поля з високо піднятою головою. Забитий гол важливий для нас, але, повторюся, ми могли забити його й у попередніх іграх, – зазначив тренер.

– Сніг сьогодні завадив команді чи таки допоміг реалізувати задумане?

– Я не думаю, що поле комусь заважало. Ми професіонали і маємо грати в будь-яку погоду. Сьогодні ми зустрічалися із суперником, який уже довгі роки домінує і в чемпіонаті Німеччини, і на європейській арені.

"Баварія" має у своєму розпорядженні дуже хороших гравців. Ви бачили, як Левандовскі сьогодні забив, як він діє на вістря атаки. Тому я не вважаю, що поле могло комусь завадити. Ми повинні грати за будь-якої погоди, - підсумував Луческу.