25 червня
Завантажити ще

Легенда "Реала" Роберто Карлос: "Шахтар" здатний вийти у фінал Ліги чемпіонів

Легенда
Фото: facebook.com/Oficial.RobertoCarlos

Екс-захисник «Реала» та збірної Бразилії Роберто Карлос вважає, що «Шахтар» у найближчому майбутньому може вийти у фінал Ліги чемпіонів.

- Я дивлюся чимало матчів "Шахтаря". Там багато бразильців, серед них мої друзі. Наприклад, Дентіньо, з яким ми разом грали за «Корінтіанс». Також Додо, Тете – це чудові футболісти. Я дуже радий, що «Шахтар» щоразу дивиться у бік Бразилії у пошуках нових гравців. Нових бразильських талантів. У «Шахтарі» 13 бразильців, якщо я не помиляюсь. Я маю привітати президента донеччан з тим, що він підписав таких чудових гравців.

"Шахтар" сильно прогресував у всіх турнірах, у яких бере участь. Це команда, яка дуже багато дає українському футболу. "Реалу" корисно зустрічатися з такими командами. Та й «Шахтарю» це йде на користь, адже є можливість набути унікального досвіду.

«Шахтар» – це та команда, яка найближчим часом здатна дійти до півфіналу чи навіть фіналу Ліги чемпіонів. Наразі «Шахтареві» важливо зростати. Для цього потрібно грати проти таких суперників, як «Реал». Адже саме Мадрид є найтитулованішим клубом Ліги чемпіонів, – сказав Карлос у коментарі Shakhtar Club.

Роберто Карлос – бразильський футболіст, лівий захисник. Чемпіон світу 2002 року, срібний призер чемпіонату світу 1998 року. Входить до списку ФІФА 100. Один із 19 гравців, які зіграли понад 100 матчів у Лізі чемпіонів. Відомий своїми швидкісними даними (100 метрів Роберто Карлос пробігав менш ніж за 11 секунд) і особливо сильними дальніми ударами, якими забив чимало голів, у тому числі зі штрафних.


Новини по темі: Шахтар Бразилія