Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Еліна Світоліна розповіла, що після завершення кар'єри може стати тренером

Еліна Світоліна розповіла, що після завершення кар'єри може стати тренером
Фото: instagram.com/elisvitolina

Українська тенісистка 27-річна Еліна Світоліна розповіла про свої плани після завершення кар'єри. За словами спортсменки, останні п'ять років вона не замислювалася над тим, щоб піти з великого тенісу, проте все залежатиме від її здоров'я. Про це Еліна розповіла в інтерв'ю "Слава+".

- Я граю лише на найвищому рівні. Наразі я можу це робити, мені здоров'я дозволяє. Останні п'ять років не було таких думок, але коли зростала, було важко. Коли ти переходиш із юніорів до професіоналів, то це дуже важкий період, і ти починаєш буквально з нуля, – поділилася Світоліна.

Еліна додала, що вже нині "вибудовує" справи, якими займатиметься після завершення кар'єри. Вона сказала, що думки про залишення тенісу її "не лякають".

- Нерухомість, у мене є також інвестиції у банку, я намагаюся щось постійно робити, щоб у мене була якась "подушка", коли закінчу кар'єру. Але кар'єра може закінчитися і завтра, якщо раптом якась серйозна травма. Ти маєш очікувати, що таке станеться. Я б не сказала, що я колись зможу тренувати, можливо, колись... Сім'я забере дуже багато часу. Коли я закінчу теніс, хочу займатися дітьми. Але я впевнена, що коли діти підростуть, мені буде цікава тренерська робота. Також я проходила навчання з харчування, – зауважила спортсменка.

Тенісистка розповіла, що не має наміру змінювати українське громадянство. За її словами, пропозиції щодо зміни громадянства їй надходили ще у дитинстві, проте вона відмовляла.

- У мене немає жодних привілеїв отримати якесь інше громадянство. У мене є резиденція в Монако... Але я завжди виступатиму за Україну на змаганнях. Я в душі українка і завжди повертатимуся на батьківщину незалежно від того, де проживатиму, - додала Світоліна.

Еліні Світоліній 27 років. Вона найкраща тенісистка України. На Олімпійських Іграх у Токіо спортсменка завоювала бронзову медаль. 2021 року вийшла заміж за 35-річного тенісиста Гаеля Монфіса.

Новини по темі: Еліна Світоліна