25 червня
Завантажити ще

Шевченко дав першу пресконференцію як тренер "Дженоа"

Шевченко дав першу пресконференцію як тренер
Фото: instagram.com/genoacfcofficial

Екстренер збірної України Андрій Шевченко представлений як новий тренер італійського клубу "Дженоа". 45-річний фахівець розповів про цілі клубу, розмову з Берлусконі та першочергове завдання у Генуї.

- Наша мета – наступного сезону грати в Серії А. Я знаю лише один шлях, як її можна досягти, – працювати. Обіцяю, що зроблю все, на що я здатний.

Мене дуже зацікавив проект. Коли я грав проти Дженоа, то завжди була гра проти 12 гравців. Вболівальники тут фантастичні, і зараз нам потрібна їхня підтримка, - передає FanDay слова Шевченка.

- Кубок Італії? Насамперед, нам потрібно зберегти прописку в Серії "А". Ми з командою працюватимемо над цим.

Я готовий працювати у клубі. Я чекав на цей шанс. Звісно, треба багато працювати. Але я не боюся, я дуже вмотивований.

Берлусконі? Я ще з ним не спілкувався, тільки з Галліані. Перше, над чим працюватимемо – психологія. Нам потрібно залишити складну ситуацію позаду», - цитує Шевченка телеграм-канал Гранде Шева.

Андрій Шевченко підписав угоду із "Дженоа" до 30 червня 2024 року. Дебют Шевченка в якості  тренера клубної команди відбудеться 21 листопада у матчі чемпіонату Італії проти "Роми", яку тренує Жозе Моурінью. Як гравець Шевченко працював під керівництвом Моурінью у "Челсі".

За різною інформацією, Шевченко зароблятиме в Італії від 1,8 до двох мільйонів євро на рік чистими, не рахуючи бонусів.

Повідомляється також, що Шевченко може запросити деяких українських гравців у команду. Так, йдеться про Віталія Миколенка та Олександра Зінченка. У випадку із захисником «Динамо» це може бути повноцінний трансфер, а гравця «Манчестер Сіті» можуть підписати на правах оренди.