Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
24 квiтня
Завантажити ще

Петраков: З Маліновським "перегорнули сторінку", а Гармаш добре забиває голи

Петраков: З Маліновським
Фото: Павло Кубанов/УАФ

Головний тренер збірної України Олександр Петраков дав брифінг напередодні товариського матчу з командою Болгарії та ключового поєдинку відбірного циклу ЧС-2022 зі збірною Боснії та Герцеговини. Відповідаючи на запитання журналістів, він підтвердив, що конфлікт із Русланом Малиновським вичерпано, але рішення про повернення гравця в команду не коментував. Про це повідомляє прес-служба української асоціації футболу.

– Ми з Русланом перегорнули цю сторінку, – коротко відповів Петраков.

- Він добре виступає у чемпіонаті України, забиває голи, тож я його викликав. Денис може грати за багатьма позиціями. Я його знаю ще з юного віку. Подивимося, чим він буде корисним для збірної.

Щодо півзахисника "Динамо" Дениса Гармаша, його Петраков викликав, оскільки гравець добре забиває голи. У той же час, головний тренер національної збірної ще не визначився з позицією Гармаша.

- Він добре виступає у чемпіонаті України, забиває голи, тож я його викликав. Денис може грати за багатьма позиціями. Я його знаю ще з юного віку. Подивимося, чим він буде корисним збірній, - наголосив він.

За словами Петракова, зараз збірна готується до гри з Боснією. Про ротацію не йдеться. Також тренер зазначив, що стан Ярмоленка задовільний.

- Усі хлопці зібралися, всі здорові, розпочинаємо збір. Ярмоленко здоровий. Ротація? Ми готуватимемося до гри з Боснією. Про ротацію не йдеться, ми готуємося до гри року, - сказав Петраков.

25 жовтня головний тренер збірної України Олександр Петраков оголосив перелік футболістів, яких викликав на листопадові матчі національної команди. Тоді стало відомо, що до списку потрапив півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський. Також уперше за довгий період виклик у збірну отримав гравець "Динамо" Денис Гармаш.