1 червня
Завантажити ще

Тренер "Реала" Карло Анчелотті: "Шахтар" особлива команда

Тренер
Фото: ФК Реал

Головний тренер мадридського "Реала" прокоментував поєдинок четвертого туру Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря", яка завершилася перемогою іспанського клубу 2:1.

-«Шахтар» змінив свій стиль гри Нам довелося відступити назад, відсунути захисну лінію. Вони забили гол за 10 хвилин до кінця тайму. Звичайно, ми трохи відійшли назад, щоби не пропустити. Потім була певна втома.

«Шахтар» – команда особлива, не така, як усі. Їм подобається пресингувати: ти пресингуєш - і вони теж пресингують тебе. Такий був матч. Щоб уникнути такого пресингу, ми трохи змінили стиль, стратегію. Саме проти цього суперника ми так зіграли, - заявив на післяматчевій конференції Анчелотті.

Італійський тренер також розповів, що хтось із гравців "Реала" відіграє провідну роль у клубі.

- У цей період Куртуа, Бензема та Вінісіус більше виділяються на тлі інших футболістів, але я вважаю, що наша команда намагається робити все можливе. Гравці проробили величезну роботу – ті ж Мілітао та Алаба, особливо у цьому матчі, та й у попередніх вони виступили добре.

І так, Вінісіуса та Каріма ми теж, як завжди, можемо виділити. Я згоден із вами в цьому, так. Але "Реал" - це "Реал", - підсумував Анчелотті.