Завантажити ще

Тренер "Барселони" присвятив перемогу над "Динамо" Серхіо Агуеро

Тренер
Фото: facebook.com/sergioelkunaguero

Виконувач обов'язків головного тренера "Барселони" Серхі Бархуан присвятив перемогу над київським "Динамо" аргентинському футболісту Серхіо Агуеро, який вибув на довгий термін через проблеми із серцем.

– Дуже важлива для клубу перемога. Ми грали досить добре, спокійно. У другому таймі ми виявили більше терпіння, і прийшла перемога.

Такий бомбардир, як Фаті, допомагає нам просуватися вперед. Дуже важливо, щоб він мав можливості для гольових моментів, ми повинні допомагати йому в цьому.

Присвячуємо цю перемогу Агуеро, він незабаром одужає, що ми відсвяткуємо», – сказав Серхі Бархуан.

33-річний Серхіо Агуеро у матчі Ла Ліги з «Алавесом» (1:1) відчув себе погано через дискомфорт у грудях та тахікардію. Медобстеження виявило проблеми із серцем, і тепер аргентинець довго не допоможе "Барселоні".

Агуеро пропустить щонайменше 3 місяці, повідомляє пресслужба каталонського клубу. Аргентинець уже пройшов обстеження. Методика лікування залежатиме від темпів відновлення.

Цього сезону Агуеро встиг провести п'ять матчів за Барселону і забив один м'яч "Реалу" в "Ель-Класіко".

Влітку Агуеро перейшов до Барселони з Манчестер Сіті, проте перед стартом нового сезону вибув на два місяці через травму литкового м'яза.