Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Луческу прокоментував поразку "Барселоні"

Луческу прокоментував поразку
Фото: ФК Динамо Киев / football.ua

Незважаючи на поразку 0:1 від "Барселони", головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу залишився задоволений грою своїх підопічних.

- На жаль, ті моменти, які ми мали, ми не реалізували. Хоча ми створювали моменти.

Ми потрапили в дуже складну групу, де три команди сильніші за нас. Ми намагаємось піднятися на їхній рівень, працюємо, ростемо. Ті голи, які ми забиваємо в чемпіонаті в таких же ситуаціях, у нас не виходить забивати тут. Але я вірю, що ми зростатимемо.

Не варто забувати, що «Динамо» протягом п'яти років не брало участі у Лізі чемпіонів. А зараз два роки поспіль ми потрапляємо до складних груп. Поки що ми не дотягуємо до цього рівня.

Вважаю, що сьогодні ми заслуговували здобути як мінімум нічию. Ми добре зіграли з «Барселоною», на рівні з цією великою командою, і, як мінімум, заслуговували на нічию. Сьогодні ми грали сміливіше, ніж у попередніх матчах, впевненіше контролювали м'яч, впевненіше йшли в атаку, - сказав Луческу.

"Динамо" у 4-му турі групового етапу ЛЧ удома програло "Барселоні" (0:1). У київського клубу залишилося 1 очко в активі та останнє місце у групі.

В іншому поєдинку групи "Баварія" розгромила "Бенфіку" (5:2). Німецький клуб набрав 12 очок та достроково вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів.