Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

В'ячеслав Узелков пішов з інтерв'ю після питання про Марину Боржемську: Мене бісить ця Марина

В'ячеслав Узелков пішов з інтерв'ю після питання про Марину Боржемську: Мене бісить ця Марина
Фото: СТБ

Український боксер В'ячеслав Узелков не захотів відповідати на запитання про ексдружину Марину Боржемську і пішов з інтерв'ю. За словами спортсмена, колишня дружина його "бісить" і він "втомився від цієї теми", а все що каже Боржемська - це брехня. Узелков також розповів " Зірковому шляху", що не бачиться з дітьми: сином Робертом та дочкою Олівією.

- Марина та її батьки налаштовують дітей проти мене. Я дзвоню дітям, вони не хочуть зі мною гуляти, спілкуватися. Так, я можу їх знайти прямо на вулиці, але потім вона так само всім каже, що діти не хочуть, я їх переслідую. Тож я навіть не знаю, що робити. Я залишив як є. Не хочеш - гаразд, я не робитиму нічого. Вона всім показує, що вона хороша мама і все робить на благо дітей, а я такий поганий батько, – поділився спортсмен.

За словами Узелкова, дітей він бачить три рази на рік: на День народження Олівії, День народження Роберта та Новий рік. Боксер розповів, що зараз у сина проблеми із зором, проте той увесь час сидить у телефоні, який "йому дала бабуся". Узелков також вважає, що для вирішення всіх сімейних питань потрібно спочатку " повернути мозок Марині, на місце поставити".

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков були разом 22 роки, 19 з яких прожили у шлюбі. У 2016-му подружжя були тренерами проекту "Зважені та щасливі". Про рішення розлучитися Марина та В'ячеслав оголосили у грудні 2018 року.