Завантажити ще

Тренер "Барселони" про матч із "Динамо": Це буде особлива гра

Тренер
Фото: Євроспорт

Тимчасово виконуючий обов'язки головного тренера "Барселони" Серхі Бархуан поділився очікуваннями від матчу з київським "Динамо" у 4-му турі групового етапу Ліги чемпіонів, який відбудеться сьогодні в українській столиці.

- Барселона» має завжди вигравати. Бувають непрості періоди, як зараз. Але ми маємо продовжувати перемагати. Єдиний шлях заслужити на повагу — вигравати. Перемога принесе радість та змінить настрій гравців на позитивну хвилю.

Для мене як для колишнього гравця цього клубу є честю бути тренером «Барселони» у матчі Лізі чемпіонів. У мене мало часу, але я маю використовувати його по максимуму.

Наші гравці звикли до тиску. Це особлива гра. Все в наших руках. Ми маємо грати у свій футбол. Грати у командну гру, володіти м'ячем, підказувати один одному на полі, знаходити вільні зони.

Я пишаюся тут. Ми маємо бути сильними. Я щиро вірю, що цей склад здатний повернути все на переможну дорогу, незважаючи на всі наші втрати.

Той факт, що у нас відновилися деякі гравці, є важливим для турніру. Їхнє відновлення позитивне для групи, ми повинні цим скористатися.

Дембелі? Він пропустив багато місяців, тому ми маємо давати йому навантаження з обережністю. Але він хоче допомогти команді вже зараз, – передає Динамо Київ від Шурика слова Бархуана.

Зустріч двотижневої давності завершилася мінімальною перемогою іспанського клубу, який набрав перші очки у цьому розіграші. Переможний гол у поєдинку забив чоловік Шакіри – 34-річний ветеран Жерар Піке. Перші два матчі «Барселона» програла з однаковим рахунком 0:3 «Баварії» та «Бенфіці». У «Динамо» одне набране очко у стартовому турі з «Бенфікою» (0:0) та нуль забитих м'ячів. У «Барселони» лише один м'яч.