25 червня
Завантажити ще

Луганській "Зорі" треба заявлятись у теніс. То 1:6 від "Шахтаря", то 6:1 над "Металістом 1925"

Луганській
Фото: ФК «Заря».

У матчі 13 туру чемпіонату України луганська "Зоря" на виїзді розгромила "Металіст 1925" 6:1. Дублями відзначилися нападники Аллах'яр Сайядманеш та Олександр Гладкий.

Ох і хитає луганський колектив цього сезону. Мало того, що в Лізі Європи команда Віктора Скрипника не береже нерви своїм уболівальникам, то ще й у чемпіонаті України, як кажуть, від кохання до ненависті один крок.

Цього сезону "Зоря" радує результативністю як у чужі ворота, так і у свої. Два тури тому луганці поступилися 1:6 "Шахтарю". Перед цим були перемоги над "Дніпром-1" 4:0 та "Чорноморцем" 3:0. Раніше гольова перемога 4:3 над "Маріуполем" та 5:1 над "Інгульцем".

І ось черговий солодкий пиріжок. "Зоря" у Харкові винесла міцний "Металіст 1925". Варто окремо відзначити іранського форварда Аллах'яра Сайядманеша, який у цій грі забив два голи, а перед цим приніс перемогу над "Колосом" та ЦСКА (Софія) у Лізі Європи. У іранця вже 7 м'ячів цього сезону, на два більше, ніж у попередньому. А ось Саша Гладкий забив 97-й та 98-й м'яч у чемпіонатах України. Ще один гол дозволить йому стати в один ряд із Андрієм Ярмоленком.