Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
4 травня
Завантажити ще

Кубок України Дніпро-1 і ЛНЗ не зіграють через коронавірус у футболістів

Кубок України Дніпро-1 і ЛНЗ не зіграють через коронавірус у футболістів
Фото: Павло ДАЦКОВСЬКИЙ.

Матч 1/8 фіналу Кубка України ЛНЗ - « Дніпро-1 » не відбудеться 28 жовтня, як планувалося раніше. Про це повідомляє 25 жовтня офіційний сайт дніпрян.

Через спалах коронавіруса в складі господарів зустріч перенесена на листопад-грудень. Дата, час і місце проведення матчу будуть визначені після узгодження з ТВ-бродкастерами. На цьому тижні команди повинні були зіграти в Черкасах (в Лебедині, який представляє ЛНЗ, немає відповідного стадіону).

Головний тренер ЛНЗ Юрій Бакалов напередодні розповів про ситуацію з ковідом в команді - позитивні тести отримали 12 футболістів і 5 осіб з персоналу клубу, в тому числі сам наставник.

- Є хлопці, у яких важка форма захворювання, а є і ті, хто переносять у легкій. Були випадки і безсимптомного перенесення, - зазначив він.

Коронавірус вніс ще одну зміну в плани проведення матчів Кубка України з футболу. Матч 1/8 фіналу Кубка України «Маріуполь» - «Динамо» пройде при порожніх трибунах. Як повідомляє офіційний сайт господарів, це викликано тим, що з 18 жовтня на території Донецької області діє червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. На матч пустять тільки представників ЗМІ з "зеленим" COVID-сертифікатом або свіжим ПЛР-тестом.

Зустріч відбудеться 27 жовтня о 17.00 на стадіоні імені Володимира Бойка. 30 жовтня пройде ще один матч «Маріуполь» - «Динамо», але насправді це вже буде зустріч 13-го туру УПЛ. «Маріуполь» не згадав про неї в своїй заяві - ймовірно, інформація буде опублікована окремо, хоча навряд чи за три дні ситуація із захворюваністю кардинально зміниться.

Раніше Прем'єр-ліга перенесла на невизначений термін гру "Інгулець" - "Рух" з-за масового захворювання коронавірусом у львів'ян.